Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomoc a podpora rodičů, odměny pro děti

20. 5. 2011

Milí rodiče!

Rádi bychom Vás touto cestou vyzvali ke spolupodílení se na programu školy v přírodě.

Do komentářů níže nám můžete napsat Vaše (nebo Vašich dětí) představy o ideálním trávení týdnu v rámci školy v přírodě. Je nasnadě, že je to spíše o přírodě než o škole, a to tentokráte o to více, že jedeme do vzdálených, ale nádherných Orlických hor, jen kousek od řek Černá Voda a Divoká Orlice. Proto se s dětmi budeme věnovat především poznávání okolí a neplánujeme žádný celodenní výlet do vzdálenějších lokací (ač i to by bylo vskutku zajímavé, viz www stránky penzionu - zámky, hrady, rozhledna, pevnosti, naučná stezka aj.)
Rádi vyslyšíme osobní představy, názory a přání, jak by měl takový "akční" týden v přírodě vypadat

Co se týče odměn pro děti, jak jsme o nich zčásti mluvili na třídní schůzce, z důvodu logistiky budeme vděční, pokud přinesete své příspěvky přímo k autobusu v den odjezdu, a to nejlépe zabalené do nějaké kartonové krabice (krabičky) z důvodu přepravy.
Igelitové tašky (jako přepravní obal) jsou z důvodu praktičnosti v tomto případě méně vítány.
V každém případě my, a především pak Vaše děti, oceníme drobné dárečky (které rozdáváme za soutěže, nebo všem na konci pobytu na památku na strávený týden),
jakož i sladkosti, především prakticky balené sušenky, bonbony nebo pitíčka.

Rádi bychom Vás poprosili, abyste níže do komentářů uvedli, co pro nás kdo z Vás chystá, abychom věděli, s čím můžeme počítat a co naopak chybí, abychom následně zajistili sami.

 

Na Vaše komentáře se těší
Irena Šímová a Petra Marková

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro holky

(Ivana Gibišová, 25. 5. 2011 20:01)

Holkám jsem teda koupila ty propisky-ale jsou to tři sady po dvou kusech, tedy 6 propisek.
A v Maxxu jsem koupila přívěsek na klíče-svíticí tučňák. Ale se vším jsem počítala 7 kusů a víc už do toho dávat nechci. Tak kdyby někdo dokoupil třeba dva tučňáky(19Kč/ks), nebo 2 sady propisek Hello Kitty(KIK 60Kč/sada) a pro kluky 2 fotbalová lízátka(Kik 22kč/kus)...
Jo a v Maxxu jsem ještě koupila sadu mikrotužek (10 ks).
Ať mají naše děti radost z pěkných dárků....

oprava

(Petra Marková, 25. 5. 2011 8:30)

Moc se omlouvám, ale neumím asi počítat. Tak ne 7 stejných kusů, ale 9. Děkuji!!!!

Diplomy

(Petra Marková, 25. 5. 2011 8:24)

Zdravím, pro děti jsem udělala cca 100 diplomů. Většina z nich je pro všechny děti. Rozdělíme je do tří skupin a hodnotit budeme 1-3 místo, takže každý se umístí. Chtěla bych poprosit, pokud ještě váháte, co koupit. Ideální by bylo (co se týká dárečků) 7 stejných kusů. Včera jsem jsem byla v papírnictví a nakoupila nějaké bločky, holčičkám náramky (cca 15kč/ks), placky (takové ty se špendlíkem). Na Den dětí jsem koupila malé pytlíčky želatinových bonbónků (MULTI MIX v Kauflandu). V jenom balení je asi 15 malých pytlíčků.

Pro kluky

(Ivana Gibišová, 24. 5. 2011 22:44)

Ahoj, v Kik jsem koupila pro kluky fotbalové lízátko s píšťalkou-zatím 7 kusů jako odměnu na nějakou skupinovou soutěž. Holkám koupím propisky Hello Kitty (také v Kik)-koupím 3 sady-v každé je jedna malá propiska a jedna velká. Tak si to, holky, rozdělte a bude odměna pro 6 holek.