Jdi na obsah Jdi na menu
 


První usínání ...

30. 5. 2011

Dobrý večer!

Je lehce po desáté hodině a všichni žáčci 4.B již spí. Zítra u snídaně převezmou všechny milé internetové pozdravy od Vás. Včetně té super zprávy, že ve finále Superstar je Gábina a Lukáš.

Předvečer jsme strávili na kraťoučké procházce k blízké Zvoničce a výbornou večeří, po které se skutečně jen zaprášilo (kuřecí řízek s bramborem a okurkou).

Po večeři jsme  poprvé změřili síly ve vybíjené rozděleni do třech družstev - Modří "007", Červení "Záhoráci" a Žlutí "Freemasonry" ...

Většina z nás ještě stihla napsat první poštovní pozdravy svým blízkým, obdrželi jsme první pohledy z domova, dojedla se Brumíkem z přivezených zásob a ... hurá na kutě!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdravíme do Orlických Hor!

(Minaříkovi, 31. 5. 2011 21:05)

Ahoj všichni!
Podle fotek vidíme, že se máte skvěle a sluníčko vám přeje. Doufáme, že to tak bude celý týden! Hezky si to užijte a poslouchejte paní učitelku a ostatní vedení. Třeba se pak ustrnou a nebudete se učit:o)
Vzkaz pro modrý tým: Věříme Vám, jste nejlepší!
Vzkaz pro Barču: Bětka včera ujela 17 Km na kole! Cestou 2krát spadla do kopřiv, jednou do žitného pole a jednou nabořila do obrubníku. Ale už to umí.Kocour kouše jak divý, bojíme se nechat nohy na zemi. Posíláme Ti velkou pusu na čumáček:o)
Z pekla pracujících zdraví Minaříci

Re: Zdravíme do Orlických Hor!

(Ivana Gibišová, 31. 5. 2011 22:38)

Skoro to vypadá, že to tu mám jen pro sebe, tak ještě souhlas-fandíme modrému týmu, hodně štestí a radost ze hry.

Pochvala všem

(Ivana Gibišová, 31. 5. 2011 12:39)

Ahoj, i já musím všechny pochválit za fotky-je to hrozně milé. Ćepičky opravdu nejdou přehlédnout :-) Nejvíc se mi líbí Kačka, jak má pro jistotu kšiltovky dvě :-))
A Markétko, ještě že je záběr z večeře z "dálky" , co? Jestlipak jsi snědla řízek? Nebo na horách víc tráví a začneš jíst i maso??????????
Mějte se všichni fajn.

všem "dospělákům"

(Mrázová, 31. 5. 2011 8:52)

Úžasné fotky,moc se povedly!! A ty čepičky jsou bezva :-)