Jdi na obsah Jdi na menu
 


Douška ke čtvrtečnímu dni

3. 6. 2011

Pár perliček:

  •  největším jedlíkem houskových knedlíků se dnes stal Honza V. s osmi kousky :-)
  • (redakční oprava: Největším jedlíkem se stal Tomáš, který těch "houskáčů" spořádal dokonce devět!!!)
  •  jedlíkem, který překonal svůj vlastní stín, se stala Eliška výkonem čtyři houskové knedlíky :-)
  •  buřtojedlíkem se před večerem stal Martin s třemi libereckými párky, mňam

*******************

Buřtíky dopadly skvěle! Nic jsme nepodpálili, nic jsme extra nespálili, moc jsme si pochutnali.

Večerní diskotéka organizovaná školáky ze 4.B dopadla skvěle. Při vstupu stál bodyguard, hosteska rozdávala každému po lentilce, v sále byla ztlumená světla a prostorem létaly jen blikající světélka,  na úvod byla pořádána výherní TOMBOLA s věcnými cenami - v podobě sladkostí z vlastních zásob! Celá místnost byla vyzdobena girlandami z krepového papíru, na stolech na talířcích bylo přichystáno drobné občerstvení (sušenky, lentilky, lipa, či slané tyčinky). Večer otevírala velkolepá událost: svatba Ely a Honzy K., která dopadla skvěle pro oba snoubence: oba svorně řekli "NE" .... Nadále si tedy nechávají svou svobodu ... Pak se již rozezněla hudba - diskotéku ovládly hity skupiny Kabát. Uprostřed programu byla malá pauza, ve které vystoupil nadějný začínající interpret "Macha" (vlastním jménem Martin), kterého uvedl a na pódiu přivítal jeho osobní manažer. Po písničce "Na kopečku v Africe" přednesené v novém rockovém aranžmá byl zpěvák diváky adorován natolik, že musel ještě přidávat - ve druhém případě se jednalo o krátký exkurz do oblasti rapu.S potěšením je možno konstatovat, že ve druhé polovině večera již na parketu kroužili, vlnili se, poskakovali a řádili všichni návštěvníci místní diskotéky. Jen dva osvětlovači (Katka a Markétka) pilně plnili pracovní povinnosti vyplývající ze svého zaměstnání a tak se na parket téměř nedostali.

Po 60 minutách volné zábavy však přišla realita: dospělý dozor vyžadoval výměnou za podporu při konání akce "jen" 4 body:

- ukončit akci poslední písničkou

- uklidit celý prostor diskotéky

- neotálet s večerní  hygienou

- zalézt do postýlek a usnout rychlostí blesku, dnes bez povídání a šuškání (což tu bývalo v předešlých večerech zvykem)...

Kromě toho, že několik fanynek neodkladně před spaním žádalo podpis populárního zpěváka Macha, byly v podstatě všechny body uspokojivě splněny

****************************

Foto - z důvodu překročené kapacity - vytvořen účet na Rajčeti: www.4b-jungmannka.rajce.net

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nikolka

(Hankovi, 3. 6. 2011 10:52)

Už se moc těšíme.
Přejeme šťastnou cestu.
NIKOLKO nezapomeň na kinedryl.

Šťastnou cestu

(Ivana Gibišová, 3. 6. 2011 9:55)

I já moc děkuji za všechny zprávičky a moc, moc, moc se těším na setkání. Nic a nikoho tam nezapomeňte, śťastnou cestu a hodného řidiče a teď už můžu přiznat-moc se mi stýsklo po Markétce.
A Šárko, tobě přejeme rychlé uzdravení, ať si to můžete s holkama všechno dopovídat.

Ś´tastnou cestu

(Mrázovi, 3. 6. 2011 8:39)

Nevím jestli ještě dnešní vzkaz k Vám dorazí...jen chceme popřát š´TASTNOU CESTU K NÁM DOMŮ,MOC SE TĚŠÍME AŽ BUDETE ZASE DOMA.....ASI SE BUDU OPAKOVAT,ALE OBROVSKÝ DÍK ZA NÁS RODIČE I ZA DĚTI PATŘÍ VŠEM,KTEŘÍ SE TAK BEZVADNĚ STARALI O NAŠE DĚTI...DĚKUJEME...tak hurrááááá domůůůů,už jedete??

Pozdrav

(Steinzovi, 3. 6. 2011 7:37)

Celému vedení bychom chtěli touto cestou poděkovat za super, téměř on-line reportáže i se skvělou fotodokumentací. Dnes Vám všem přejeme příjemné počasí, užijte si poslední den a především šťastnou a pohodovou cestu domů. Verunko už se na Tebe moc těšíme a dneska si to už zase užijeme spolu všichni dohromady. Už na Tebe čeká "Čikina s Badym" a těší se, až je zase trošku pozlobíš :-). Doma Tě čeká překvápko a to v podobě dárku ke dni dětí.